Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Alaattin Çakıcı’dan üç mesaj birden

Alaattin Çakıcı danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile kendi sosyal medya hesabı twitter’den Yeni yıl mesajı,Cuma mesajı ve Devlet Bahçelinin doğum gününü kutladı.

Alaattin Çakıcı sosyal medya hesabı twitter’den yeni yıl mesajı, Cuma mesajı ve Devlet Bahçeli’nin doğum gününü kutladı.

Çakıcı  paylaşımında şu, ifadelere yer verdi:

“Kamuoyuna saygılarımla Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v)’in Medine’den İslam orduları başında Fetih suresi eşliğinde 11 Ocak 630 yılında Mekke’ye girmiştir. 10 gün erken bu kutlu giriş 1 Ocak’a çekilmiştir. Türk milletinin ve İslam dünyasının Mekke’ye girişini saygıyla anarken, başta âlemlere rahmet olarak intikal eden Efendimize dört halife ve efendimizin kutlu sahabelerine Rabbimden rahmet dilerken ne mutlu yolunda gidenlere.
Bu kutlama cuma gününe denk geldiği için Aziz milletimizin ve İslam dünyasının cuma gününü kutlar başta Sayın Devlet başkanımızın ve Türk milletinin bekasına ömrünü adamış dünya Türklüğünün efsanevi lideri son Türkmen Bey’i liderimiz değerli ağabeyim Sayın Bahçeli’nin ve Aziz Türk milletinin yeni yıllarını kutlarken milletimize İslam dünyasına 2021 yılının hayırlara vesile olmasını dilerim. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim. Alaattin Çakıcı”

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]