Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

[FOTO GALERİ VE VİDEO] Kiev’de yurtdışında marka olmanın 10 kuralı tartışıldı

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Uluslararası Marka Danışmanı Şükrü Terzi, yurtdışında marka olmanın 10 altın kuralı adlı bir sunum gerçekleştirdi. Türkiye- Ukrayna İşadamları Derneği(TUİD) Genel Merkezi’nde İşadamlarının yanı sıra gençlerin de katıldığı sunumda Terzi 10 altın kuralı; “Vizyon, ait olma duygusu, simge, yayılma, ihtişam, duyulara seslenme, ritüel, biz ve onlar, öykü anlatımı ve gizem” olarak açıkladı.

25 yıllık iş hayatının 15 yılını New York’da geçiren Terzi, son 10 yıldır ise İstanbul, Bakü, Kiev ve Almatı gibi şehirlerde marka yönetimi, danışmanlığı ve üst düzey reklam şirketi yöneticiliği yapıyor. Terzi elde ettiği deneyimlerinin sonucunda bu sunumun içeriğinin ortaya çıktığını belirterek, marka oluşturmanın hem çok kolay hem de aynı zamanda çok zor bir faaliyet olduğunun altını çizdi.

Sunumunda Walter Landor’un; “Ürünler fabrikalarda, markalar ise zihinlerde oluşturulur” sözüne atıfta bulunan Şükrü Terzi, marka oluşturmak kadar, o markayı doğru bir biçimde yaşatmanın da önemine dikkat çekti.

Etkinliğe sadece Türklerin değil, ülkede faaliyet gösteren çokuluslu; Amerikalı, Ukraynalı, İtalyan firmaların temsilcileri de katıldı.
Terzi, yaklaşık üç saat süren sunumunda her şeyden önemlisinin firmaların kendileri ve markaları için doğru bir vizyona sahip olmalarının ve süreç içinde bu vizyonun gereklerini yerine getirebilmeleri olduğuna dikkat çekti.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]