Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

‘Dinamonun İstanbul’da gol atacağından şüphem yok’

Ukrayna’nın ve Rusya’nın ünlü antrenörlerinden Vyaçeslav Hrozniy Dinamo Kiev’in İstanbul’da göl atacağından şüphem yok, dedi.

Gazetecilerin kendisine, Beşiktaş maçından endişeli misiniz, sorusuna: “Yok öyle bir endişem. Syömin’in takımının alacağı sonuçtan bir endişem yok. Sadece Taras Mıkalık’in sakatlığı bu konuda bir eksik sayılabilir. Hem Dinamo hem de milli takım için önemli olan bu oyuncunun tam da form tuttuğu zaman sakatlanması iyi olmadı” dedi.

Hrozniy ayrıca, Dinamo Kiev takımının diğer güçlü Ukrayna futbol takımları Şahtar ve Metalist’ten farklı olarak, bütün etkili oyuncularının genellikle yerli olduğunu, bu nedenle takımın oturmuş ve klas bir takım olduğunu söyledi.

Dinamo’nun Beşiktaş takımından daha üst sınıf bir takıma sahip olduğunu, çok üretken savunma oyuncularının olduğunu, gol atacak isimlerin de bol olduğunu, sadece atakların son pasını verirken biraz daha hızlı düşünmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

Hrozniy’e göre Beşiktaş maçında tribünlerin baskısının hissedilir olacak. Bu yüzden Koval gibi genç oyuncuların sinirlerine hakim olmaları gerekecek. Türk takımı topla çok oynamak isteyecek. Syömin buna karşılık olarak top çalma ve hızla atağa kalkma tekniğini uygulayacaktır. Genel olarak hızlı futbol oynanacak. Dinamo’nun hızlı oyuncuları Şevçenko, Aliyev, Harmaş, İdeye, Husev, Milevskiy birebir kaldıklarında oldukça başarılı. Genel olarak Ukraynalılar İnönü’de istekli olacak ve sorun yaşamayacak.

UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]