Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
GündemVideo

VİDEO | Ukrayna’da canlı yayında “Kremlinist” kavgası

Ukrayna Parlamentosu'nda Radikal Parti milletvekili İhor Mosiyçuk, canlı yayında siyaset bilimi uzmanı Doktor Aleksandr Semçenko'ya saldırdı.

Rusya’nın saldırı altındaki Ukrayna’da siyasi gündem oldukça hareketli. Radikal partiden Milletvekili İhor Mosiyçuk ve Siyaset Bilimi Doktor Aleksandr Semçenko’ya, TV kanalı NewsOne’daki “Ukrayna Siyasetinin Merkez Üssü” programında 24 Aralık pazartesi gecesi canlı yayın esnasında kavga etti.

Mosiyçuk, Semçenko’nun para karşılığında Rusya Federasyonu (Kremlinist) için çalıştığını söyledi.

Mosiyçuk, “Canlı yayında Rus parası için çalışan bir Rus propagandacısı olduğunu söylüyorum. Ayrıca Kadirov’un parası için çalışıyor. Şimdi karşımda oturuyor (siyasi analist Aleksander Semçenko’yu kasdediyor). Tüm ülkeye Semçenko’nun bir Kremlin propagandacısı olduğunu ve Kremlin’in parasını çalıştığını söylüyorum. Lukyanovka’nın mahkeme öncesi tutuklama merkezine Kremlin’in parası için gidiyor ve orada tutulan katil Kadırov’un adamlarıyla röportaj yapıyor.” dedi.

Semçenko, ise “Prensip olarak, psikiyatristlerin akıl hastasıyla ilgilenmesi gerekir… Bir saattir bana çamur atıyor. Bu akıl hastası nasıl milletvekili olmuş…” derken Milletvekili Mosiyçuk elindeki baston ile Semçenko’ya daldı.

Semçenko ile Mosiyçuk stüdyoyu arenaya çevridi. Kavga devam ederken diğer konukların sanki hiçbir şey yokmuş gibi oturması dikkat çekti.

Semçenko’dan canlı yayını terk etmesini istedi. Semçenko kabul etti ancak Mosiyçuk stüdyodan çıkarken onu arkadan yakaladı ve sırtındaki bastonla vurdu.

Şiddetli kavgadan sonra Mosiyçuk yerini aldı ve hiçbir şey olmamış gibi yayın devam etti.

Konstantin Konevets – Kiev

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]