Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Başakşehir 1-2 Shakhtar Donetsk

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Medipol Başakşehir, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’e 2-1 mağlup oldu.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan maçta konuk ekibe galibiyeti getiren goller, 25. dakikada Cikaleshi (kendi kalesine) ve 41. dakikada Kovalenko’dan geldi. Başakşehir’in tek sayısını ise 56. dakikada Emre Belözoğlu penaltıdan kaydetti. İki ekip arasındaki rövanş maçı 25 Ağustos’ta Ukrayna’da oynanacak.

24. dakikada Shakhtar Donetsk sağ kanattan korneri kullandı. Arka direğe gönderdiği topa Rakitskiy gelişine vurdu, Cikalleshi’ye çarpan meşin yuvarlak ağlara gitti: 0-1.

41. dakikada Stepanenko’nun sağ kanattan yaptığı ortada Kovalenko, ceza sahası içinde bomboş pozisyonda kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi: 0-2.

55. dakikada Edin Visca sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına girdi. Visca, Rakitskiy’nin müdahalesi ile yerde kaldı, hakem Javier Estrada penaltı kararı verdi.

56. dakikada penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Emre Belözoğlu, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-2.

70. dakikada Shakhtar Donetsk çok etkili geldi. Ukrayna ekibinin kontra atağında Fred’in yerden pasında topla buluşan Marlos’un sert şutunda, meşin yuvarlak direkten döndü. Dönen topu önünde bulan Marlos’un vuruşunda, top bu kez üstten auta gitti.

ukraynahaber

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]