Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Haydar Baş koronavirüsten hayatını kaybetti

Memleketi Trabzon’da yaşayan Baş, Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine hastaneye kaldırılmıştı. Baş, yoğun bakımda tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baş’ın eşi ve kızı dahil 8 yakınına daha virüs bulaştı.

Koronavirüs salgınına yakalanan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Sarıtaş Mahallesi’nde görülen koronavirüs vakaları nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla mahalle karantinaya alındı.

Sarıtaş Mahallesi’nde oturan BTP Genel Başkanı Baş ve ailesinden 8 kişi koronavirüs testleri pozitif çıkması sonucu 5 gün önce hastanede tedavi altına alındı. Durumu ağırlaşan Haydar Baş, Trabzon’daki özel bir hastanenin yoğun bakım servisin kaldırılmıştı.

BTP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Lütfullah Önder, Haydar Baş’ın 4 gündür tedavi altına tutulduğu hastanede dün yoğun bakıma alındığını açıklamıştı.

5 gündür tedavi gören Haydar Baş’ın sabah saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

FETHULLAH GÜLEN, HAYDAR BAŞ’A DUA ETTİ

Fethullah Gülen Hocaefendi, yaklaşan Ramazan öncesi Herkul.org internet sitesinde yayınlanan ‘Zulüm, salgın ve Ramazan’ başlıklı sohbetinde hayatını kaybeden Haydar Baş’tan da ismini kullanmadan bahsederek, “Bir iki gün önce bir zat (Haydar Baş) vefat etti. Ben ona çok ağlayarak dua ettim. Fakat bu zat hep ‘bunların hakkında ben gelmeye çalıştım’ diyordu. Ben de ‘Ya Rabbi bu sana geliyor. Namaz kılıyordu, oruç tutuyordu. Bize yaptıklarında dolayı bunu cezalandırma. Bahtına düştüm.’ diye dua ettim.” şeklinde konuşması dikkat çekti.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]