Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Vitor Pereira’nın da izlediği maçı Shakhtar Donetsk 2-0 kazandı

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile eşleşen Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, ilk haftası oynanan Ukrayna Ligi’ne galibiyetle başladı. Karşılaşmayı Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira da izledi.

Ukrayna Ligi’nde 2015-2016 sezonu bugün oynanan maçlarla başlarken, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile eşleşen Mircea Lucescu’nun ekibi Shakhtar Donetsk, ülkedeki iç savaş nedeniyle Lviv’de oynanan maçta Oleksandria’yı her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Shakhtar Donetsk’in gollerini ise 23 ve 80. dakikalarda Alex Teixeira kaydetti.

Mircea Lucescu’nun takımı Shakhtar Donetsk maçta şu 11’le mücadele etti: Andriy Pyatov, Maksim Malishev, Ivan Ordets, Darijo Srna, Yaroslav Rakitskiy, Marcio Azevedo, Fred Rodrigues, Marlos Bonfim (Dk. 76 Dentinho), Alex Teixeira, Bernard Duarte (Dk. 64 Viktor Kovalenko), Eduardo (Dk. 64 Olexandr Gladkiy)

Lviv Arena’da oynanan Shakhtar Donetsk-Oleksandria maçını Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yardımcıları Pedro Ribeiro, Filipe Almeida ve Luis Miguel ile İdari Menajer Hasan Çetinkaya izledi. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 28 Temmuz Salı günü Fenerbahçe’nin konuk edeceği Shakhtar Donetsk’i yakından izleyen Portekizli teknik adamın sık sık not aldığı gözlendi.

Shakhtar Donetsk sezonun ikinci haftasında ise 24 Temmuz Cuma günü Volyn Lutsk deplasmanına çıkacak ve ardından da Fenerbahçe maçı için İstanbul’a gelecek.

CİHAN | LVİV

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]