Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Maceracı Murat Yeni, “her şeyi anlattı” ama Erdoğan’a yaranamadı: İşte anlattıkları!

Sayesinde tonlarca et yediği Samanyolu Medya Gurubu aleyhinde konuşarak hayatını sürdüren Maceracı Murat Yeni Erdoğan'a yine yaranamadı.

Fethullah Gülen grubunda 17 yıl bulunan, Samanyolu Televizyonu’nda “Maceracı” isimli program yapan ve içinde bulunduğu hareket hakkında onca şey anlatan Murat Yeni koyu bir yandaş olmasına rağmen yakasını kurtaramadı.

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca, kapatılan Samanyolu televizyonunda “Maceracı” isimli programı sunan Murat Yeni hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Karar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Yeni’yi İstanbul’un Esenyurt ilçesi’ndeki evinde gözaltına aldı.

Erzincan’a getirilerek hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Yeni’nin, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde tutuluyor.

OYSA NELER NELER ANLATMIŞTI…

Murat Yeni’nin anlattıklarını söyleyenlere de operasyon geliyor.

Murat Yeni’nin, Erdoğan’ı ikna edemediği söylemlerden satır başları:

* Dershanelerin kapatılması sürecinde Hizmet’in gerçek Hizmet olmadığını anladım. Paralel yapı, Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı bir yapı… Bu Recep Erdoğan meselesi değil

*Darbe girişimi başarılı olsa Türkiye 50 yıl geriye giderdi.

*Dershane sürecinin hemen arkasından 17-25 Aralık darbe süreci geldi. Bu olaylar esnasında Hizmet, Twitter ile tanıştı. Daha öncesinde Twitter yasaktı. Televizyon bile cemaatin içinde yasaktı. Sosyal medya aracılığı ile nefret oluşturuldu. Bunların hepsi ayarlanmıştı.

*Sistematik yapı var. Beşinci kat diye bir yapı var. Kimsenin görmediği bilmediği bir yapı. Bu yapı kesinlikle şeffaf değil. Var olan o mekanizmayı makyajlamak adına bir kılıf oluşturuluyor. O kılıf o kadar güzel seçilmiş oluşturulmuş ki, mütedeyyin ve gerçekten güzel insanlar dışta, vitrinde. Her dinamik kendi içerisinde işliyor. Kast sistemi gibi. Ben benim gibilerin ileriye gitmesi imkansız.

“ALLAH BENİ KORUDU ABD’YE GİTMEDİM”
*Ben hiç Amerika’ya gitmedim. Aslında o zamanlar çok gitmek istedim ama gidemedim. Bazıları var ki 20 kez, 50 kez gitmiş. Tabii gitmememde anne duası ve Allah koruması vardı. İyi ki gitmedim, gitseydim daha farklı sorunlar olurdu.

*Birincisi ben akıllı bir adamım… Çok şeffafmış gibi gözüküyor ama sorgulamaya başladığınız andan itibaren, biz bu kadardan sorumluyuz, diyorlar. Sonrasını sorgulamayalım, sonrasına gerek yok, deniliyordu. Tabi olma durumu çok gelişmişti.

* Cumhurbaşkanı’mızı biz aileden biri olarak görüyorduk. Benim için öyle de.

*Tabi ol kurtul… Ana tema orada böyledir. Alt taraftakiler bunu asla sorgulayamaz.

UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]