Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

AKPM Başkanı Çavuşoğlu Ukrayna’ya geliyor

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu 20-22 Eylül tarihleri arasında Ukrayna’ya resmi ziyaret gerçekleştirecek.

AKPM Başkanı Çavuşoğlu’nun, 20-21 Eylül tarihlerinde Kiev’de Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç, Meclis Başkanı Vladimir Lytvyn, Başbakan Mykola Azarov ve Dışişleri Bakanı Kostantin Gryshchenko ile görüşmesi bekleniyor. Mevlüt Çavuşoğlu’nun Kiev’deki temasları sırasında siyasi parti liderleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile de bir araya gelmesi öngörülüyor.

Kiev’deki temaslarının ardından 22 Eylül tarihinde Odessa şehrine geçecek olan AKPM Başkanı Çavuşoğlu, burada yerel ve bölgesel yöneticiler ile bir araya gelecek. Çavuşoğlu’nun Odessa’da ayrıca ‘Odessa Ulusal Hukuk Akademisi’ öğretmen ve öğrencileriyle bir araya gelmesi bekleniyor.

 

UkraynaHaber.COM

Facebook

Yunus Erdoğdu

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]