Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Video

VİDEO | Ukrayna’dan tahliye edilen Bakan Kasapoğlu’ndan hediye alan gencin söyledikleri

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında Ukrayna'dan götürülerek Tokat'ta karantinada tutulan vatandaşlara, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından gönderilen satranç seti ve kitap bezi verildi.

Ukrayna’dan getirilen 323 Türk vatandaşının Covid-19 önlemleri çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Aydoğan Aydın Yurdu’ndaki karantinad kalmıştı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun gönderdiği satranç seti ve kitapların yanı sıra Vali Ozan Balcı’nın gönderdiği Tokat’ın yöresel sofra bezi Ukrayna’dan getirilen 323 Türk vatandaşının Kovid-19 önlemleri çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Aydoğan Aydın Yurdu’ndaki karantina sürüyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun gönderdiği satranç seti ve kitapları vatandaşlara teslim etti.

Vatandaşlara ayrıca Vali Ozan Balcı’nın gönderdiği Tokat’ın yöresel sofra bezini Ukrayna’dan getirilen 323 Türk vatandaşının Kovid-19 önlemleri çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Aydoğan Aydın Yurdu’ndaki karantina sürüyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun gönderdiği satranç seti ve kitapların yanı sıra Vali Ozan Balcı’nın gönderdiği Tokat’ın yöresel sofra bezi de vatandaşlara hediye edilmişti.

Hediye alan bir gencin uçağa binmeden önce söyledikleri şöyleydi:

Tokat’taki bir öğrenci yurduna yerleştirilen 323 vatandaş, karantina sürelerinin dolmasının ardından evlerine uğurlandı.

Başkent Kıyiv’den 24 Nisan günü kalkan THY uçağıyla uçakla Sivas’a götürülen 323 vatandaş, sağlık taramasının ardından otobüslerle Tokat’a götürülmüştü.

Vatandaşlar, koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun (KYK) iki yurtta karantinaya alındı. 14 günlük karantina süreleri dolan vatandaşlar, yapılan sağlık kontrollerinin ardından bugün otobüslerle yaşadıkları şehirlere uğurlandı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]