Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Kültür

Ukraynalı ressamlar Tekirdağ’da çalıştaya katılıyor

Tekirdağ'da Bisanthe Uluslararası Kadın Ressamlar Çalıştayı başlıyor

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Kadın Ressamlar Çalıştayı’na Ukrayna’dan da iki ressam katlıyor.

Bisanthe Uluslararası Kadın Ressamlar Çalıştayı, 15-23 Eylül tarihleri arasında Kumbağ Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilecek.

Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mahpeykar Yönsel’in küratörlüğünde gerçekleşecek çalıştayda Arnavutluk’tan Shkurta Haxhıu, Ukrayna’dan Snejana Melnik ve Kata Rudakova, İtalya’dan Anita Monoscalco, Makedonya’dan Gordana Vincic, Hindistan’dan Suchismita Sahoo, Bulgaristan’dan Lora Yaneva ve Rusya’dan Anastasia Polozova eserlerini Tekirdağ için yapacak.

ÇALIŞTAY, SERGİ İLE SON BULACAK

Çalıştayın tamamlanmasının ardından tüm eserler gerçekleştirilecek sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]