Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Turizm

Ukraynalı gezgin çift Antalya’da yolda kaldı

Kaza anında yardım eden herkese teşekkür ettiğini de dile getiren İgor, unutmayacağı anılarla güzel yolculuk geçirdiklerini söyledi.

Ukrayna’dan motosikletle yola çıkan Ukraynalı gezgin çift kaza yapınca tüm paralarını motosikletin tamiri için kullandı. Yola devam etmek içim gerekli parayı karşılamak için bileklik ve anahtarlık satan çift, parayı temin edince ülkelerine dönecek.

Ukrayna’nın Odesa kentinden motosikletle yola çıkan Diana ve İgor çifti, kamp yapmak ve gezmek için kendilerine rota belirledi. Motosikletlerine çadır, uyku tulumu ve birkaç hayati malzeme yükleyen ikili, Moldova, Romanya, Bulgaristan’a geldi. Türkiye’ye giriş yapıp, güneye inmeyi planlayan çift, sınır kapısından geçerek, İstanbul başta olmak üzere birkaç ili gezdikten sonra Antalya’ya geldi.

KAZA GEÇİRDİLER
Çift, kente girişte, İgor yönetimindeki motosikletin kavşakta kontrolden çıkıp, devrilmesi sonucu kaza geçirdi. Çift, kazayı görenlerin yardımıyla en yakın hastaneye götürülerek, tedavi ettirildi. Tedavinin ardından yola çıkmaya hazırlanan çift, hasar alan motosikletlerini tamir ettirdi. Kaza nedeniyle belirledikleri bütçenin dışına çıkan çift, yola devam edemedi. Şehir merkezinde tarihi Kalekapısı’na kadar gelen ikili burada sabahladı.

Gezileri sırasında hediyelik eşya satan yerlerden aldıkları bileklik ile anahtarlıkları satarak, bütçelerini tamamlamayı düşünen İgor ve Diana’ya, çevrede müzik yapan ve Rusça bilen birkaç kişi de yardımcı oldu. Çift, karton kağıtlara, ‘Merhaba arkadaşlar biz motosikletli gezginiz. Benzin için paraya ihtiyacımız var. Bizden hediyelik alın ne verirseniz teşekkürler’ yazdı. Bileklik ve anahtarlıkları da motosiklet üzerine asan ikili, ihtiyaçları olan miktarı tamamladıkları takdirde Alanya ve Nevşehir’i gezip Gürcistan üzerinden Ukrayna’ya döneceklerini söyledi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]