Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Turizm

Ukrayna ile adalar arasında vizesiz rejim başladı: Yeni tatil beldesi

Ukrayna ile Antigua ve Barbuda arasındaki vizesiz rejim yürürlüğe girdi.

Ukrayna ile Karayip Denizi’nin doğusunda, Küçük Antiller ada grubundaki bağımsız ada ülkesi Antigua ve Barbuda arasında vizeler kaldırıldı.

Vizelerin kaldırıldığına ilişkin açıklama, Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk Dairesi tarafından yapıldı. Dışişleri Bakanlığı, ilgili anlaşmanın 5 Şubat 2018’de Washington’da imzalandığını belirtti.

Dışişlerinden yapılan açıklamada; “Anlaşmanın hükümlerine göre, geçerli seyahat belgelerine sahip olan Ukrayna vatandaşları, Antigua ve Barbuda topraklarına vizesiz olarak girerler, seyahat ederler ve buralarda kalış süreleri 180 gün içinde 90 günü geçemez” denildi.

Ancak, seyahat süresi seyahatin amacına bakılmaksızın 90 günü geçerse, iki ülkenin en yakın konsolosluğundan vize alınması gerekecek.

Konstantin Konevets – Kiev

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]