Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Turizm

Ukraynalı fotoğrafçılar 4 gündür Kapadokya’da

Dünyaca ünlü doğa ve kültür turizmi cennetlerinden Kapadokya’nın eşsiz atmosferinde Ukraynalı fotoğrafçılar dört gün boyunca binlerce fotoğraf çekti.

Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Müdürü Levent Ak, bu yıl 22’ncisi düzenlenen UİTT 2016 – Ukrayna Seyahat ve Turizm Fuarı’ndaki Kapadokya standını ziyarete gelen Ukraynalı fotoğrafçıları Kapadokya’ya götürdü. KAP-HİB Müdürü Levent Ak, yıl içerisinde bugüne kadar düzenlenen fuarlar içerisinde Kapadokya’ya en fazla ilgiyi Ukraynalılar gösterdiğini belirterek, standa gelen fotoğraf sanatçılarıyla yaptıkları sohbet sonrasında ziyaret programını kararlaştırdıklarını söyledi.

Dört gün boyunca Ukraynalı fotoğrafçılar, bölgenin birbirinden güzel doğa harikası yerlerini ziyaret ederek, bol bol fotoğraf çekti. Gerçekleştirilen gezide Avanos, Paşabağları, Zelve Vadisi, Devrent Vadisi ,Hayal Vadisi, Ürgüp, Asmalı Konak, Üç güzeller, Göreme, Yeraltı şehirleri, Uçhisar ve Ihlara Vadisi gezildi. Sabahın ilk ışıkları ile havalanan balonlarla, Kızılçukur’daki gün batımı da önemli çekim alanları arasında yer aldı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]