Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Türkiye’yi bugüne kadar Türkler yönetmemiş!

Halaçoğlu: "Atatürk'ten sonra Türkiye'yi ilk defa Türkler yönetecek"

İYİ Parti’nin TBMM’de grup kurmasının ve seçimlere katılmasının ardından gözler seçimlerdeki iddiasına çevrildi.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, İYİ Parti’nin hem cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, hem de milletvekilli seçiminde istediğini alacağını ifade etti.

Halaçoğlu, “Meral Akşener Cumhurbaşkanı seçilip, İYİ parti iktidara geldiği zaman Atatürk’ten sonra ilk defa Türkiye’yi Türkler yönetecek. Bunun nedeni ise İYİ Parti’nin herhangi bir küresel güce bağımlı olmadan tamamen bağımsız olarak iktidara gelmesi olacak. Zaten yaşanan korku ayrıca halkın gösterdiği ilgi de bundan. Türk milleti İYİ Parti’nin hiçbir güce bağımlı olmadığını, bağımsız bir parti olduğunu bildiği için ilgi gösteriyor ve oy verecek” dedi.

Halaçoğlu, şöyle konuştu: “Kimin ismi ortaya atılırsa atılsın Akşener tek başına aday olarak bu seçimleri kazanır. İYİ parti tamamen kendi dinamikleriyle, Türk milletinden aldığı güç ile iktidara geliyor. İYİ Parti’ye yönelik tartışmalar gereksiz ve boş.”

Kaynak: FATİH ERBOZ | ANKARA – YENİÇAĞ

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]