Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Basın BildirisiTurizm

Sheraton Istanbul Levent’te yeni yıla hazır

Yeni bir yılı umutla beklerken, Sheraton Istanbul Levent hepimize kimi zaman içmizi ısıtacak küçük mutluluklar, kimi zaman da yeni yıl coşkusunu doyasıya hissettirecek büyük heyecanlar yaşatmak için tüm hazırlıkları tamamladı. Göz kamaştıran pırıltılı dekorasyonu, yılbaşı geleneği zencefilli kurabiye evleri, mis kokulu pannettoneler, yılbaşı süsleriyle paketlenmiş yeni yıl hediye sepetleri bu hazırlıklara dahil olan detaylardan bazıları. Kaliteli eğlence ve muhteşem lezzetler eşliğinde yeni yıla Sheraton Istanbul Levent’te girmek isteyenleri makul fiyatlar, canlı müzik ve mükemmel servisle sunulan 5 aşamalı zengin bir yılbaşı menüsü bekliyor. Noel kutlamaları için Şef Giovanni Terracciano çok lezzetli bir menü oluşturdu. Evde ya da farklı mekanlarda organize edilen kutlamalar için de usta şefler tarafından özenle hazırlanan paket yılbaşı hindileri iki farklı içerik ve fiyat alternatifleriyle iki gün öncesinden sipariş vermek koşuluyla damak tadınıza uygun şekilde pişiriliyor.

Bu sene yeni yılı İstanbul’un buluşma noktası Sheraton Istanbul Levent’te karşılamak isteyenler için kişi başı 599 TL’ye Levantino Restoran’ın şık ve ferah atmosferinde, mükemmel hizmet ve canlı caz orkestra eşliğinde 5 aşamalı, lezzetli ve seçkin bir akşam yemeği ziyafeti organize edildi. Menüde başlangıç olarak dereotu ile marine edilmiş pancarlı levrek ve somon, marul salatası, ahududu sosu ve tobiko havyarı ile sunuluyor. Ardından çıtır dana pastırması ve biberiyeli focaccia ekmeği ile kestane ve kereviz çorbası ikram ediliyor. Ana yemek öncesi ara sıcak olarak fırınlanmış domates sosu ve fesleğen yağı ile ısırgan otlu lazanya, kuşkonmaz, ricotta ve scamorza peyniri servis ediliyor. Ana yemekte Dana bonfile var; çıtır polenta, porcini mantarı, mercimek ve fındık ile sunuluyor. Tatlı olarak mandalina brulee, lavanta aromalı çikolata ve mango sorbe ile ikram ediliyor. Limitsiz yerli içki, yemek sonrası çay ve kahve ikramları, çikolata ve meyveli kek menüye dahil. Program boyunca bu lezzetli menüye Sevinç Yurdem’in güzel sesiyle vokalde yer aldığı Uğur Güneş Caz Grubu eşlik ediyor. 31 Aralık akşamı saat 19:00’da başlayacak program ve yemek servisi 1 Ocak 00:30’a kadar devam edecek. Restoranın kapasitesine uygun olarak sınırlı sayıda rezervasyon kabul edilecek yılbaşı kutlaması için oteli arayarak yer ayırtabilirsiniz.

Şef Giovanni Terracciano Noel kutlamaları için çok lezzetli, 5 aşamalı bir menü tasarladı. 24 Aralık Cuma akşam yemeği ya da 25 Aralık Cumartesi Noel günü öğle yemeği olarak sunulacak Noel menüsünde başlangıç olarak kinoa, rezene, portakal ve siyah zeytin ile hazırlanan deniz ürünleri salatası yer alıyor. Ardından pancarlı krep eşliğinde porcini mantarı, kestane ve truf mantarıyla hazırlanan tortellini et suyu servis ediliyor. Ana yemekte kaz ciğeri, safranlı risotto, kabak, balkabağı ve gremolata sos ile dana incik sunuluyor. Tatlı olarak da lavantalı ve sütlü çikolata sosu ile peynirli sufle ve yanında ahududu sorbe ikram ediliyor. Yemekle uyumlu 1 kadeh şarap, yemek sonrası çay, kahve ikramlarıyla çikolata ve meyveli kek de kişi başı ücreti 340 TL olan Noel menüsüne dahil.
Evde ya da farklı mekanlarda organize edilen kutlamalar için Sheraton Istanbul Levent’in usta şefleri tarafından özenle hazırlanan paket yılbaşı hindileri iki farklı içerik ve fiyat alternatifleriyle iki gün öncesinden sipariş vermek koşuluyla damak tadınıza uygun şekilde pişiriliyor. Kestaneli iç pilav, sebze garnitür ve sos dahil “5.5 kg’lık hindi 790 TL’ye, 7.5 kg’lık hindi ise 990 TL’ye yılbaşı sofralarınız için satışa sunuluyor.

Yeni yıl coşkusunun olmazsa olmazı zencefilli kurabiye evleri, yılbaşı kurabiyeleri, Stollen, Panattone ve Pandorolar hepsi bu yılbaşı için tek tek özenle hazırlandı. Küçük, orta ve büyük olarak farklı boylarda satışa sunulan zencefilli kurabiye evlerinin fiyatları 345, 395 ve 495 TL olarak belirlendi. Mis kokulu leziz panattone ve pandoroların fiyatları da 200 TL. 350 gramlık hazırlanan yılbaşı klasiği Stollen’ın fiyatı da 89 TL. Yılbaşı temasına göre şekillendirilip süslenen zencefilli yılbaşı kurabiyeleri 6’lı paketlerde 79 TL’ye satılıyor. Kendi tercihleriniz doğrultusunda çeşitli hediyelerle sevdiklerinize özel tasarlayabileceğiniz hediyelik yılbaşı sepetleri de bulunan Sheraton Istanbul Levent’e +90 212 319 2929 numaralı telefondan, sheratonistanbullevent.com web sitesinden, ya da @SheratonIstanbulLevent sosyal medya hesaplarından ulaşarak detaylı bilgi alabilir ve tüm organizasyonlara rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Sheraton Hotels & Resorts Hakkında

Marriott International, Inc. çatısı altında yer alan Sheraton Hotels & Resorts 70’i aşkın ülkede 440’dan fazla otelle misafirlere özel bir şeyin parçası olduklarını hissettiriyor. Marriott International portföyündeki en global marka olarak dünyada yüzlerce topluluğun merkezinde bulunan Sheraton dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar misafirler için aidiyet hissi yaratma konusunda zengin bir mirasa sahip. Sheraton Hotels & Resorts kendine has toplum deneyimini yeni nesil gezginler için güncellemek adına şu an dünya çapındaki otellerinde büyük bir marka dönüşümü gerçekleştiriyor. Sheraton’un yeni vizyonu sezgisel tasarım, ileri teknoloji deneyimler ve odalardan yiyecek-içeceğe kadar her alanda iyileştirmeler sunuyor. Daha fazla bilgi için www.sheraton.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Sosyal medyada Sheraton Facebook, ve @sheratonhotels Twitter ve Instagram hesaplarından Sheraton ile bağlantı kurabilirsiniz. Sheraton, Marriott International global seyahat programı Marriott Bonvoy™ ’un parçası olmaktan gurur duyuyor. Program, üyelerine olağanüstü bir küresel marka portföyü, Marriott Bonvoy Moments’da özel deneyimler, ücretsiz konaklamalar ve Elite statüsü faydaları dahil benzersiz avantajlar sunuyor. Programa ücretsiz katılmak ya da program hakkında daha fazla bilgi için MarriottBonvoy.marriott.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İletişim:  Selin Karaosmanoğlu Sapçı
Tac-Tics Marketing Pazarlama ve İletişim Danışmanlığı
Telefon: 0532 622 0752
E-mail: [email protected]

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]