Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Hayat

Kocası Ukrayna’da vahşice öldürülen Nazlı Hamarat’ın acı günü

Nazlı Hamarat'ın Babası Zekai Hamarat Hayatını Kaybetti.

‘İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla adından söz ettiren ve 2015 yılında eşinin Ukrayna’da vahşi bir şekilde öldürülmesiyle uzun süre gündemde kalan Nazlı Hamarat’ın, Zekai Hamarat, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bandırma’nın tanınmış ailelerinden ve tarihi Marmara Sineması’nın sahibi Mehmet Zekai Hamarat, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede 18 Nisan’da vefat etmişti.

Mehmet Zekai Hamarat’ın cenazesi memleketi Bandırma’ya getirildi. Öğle namazını müteakip Bandırma Haydar Çavuş Camii’nde kılınan cenaze namazına; Hamarat ailesinin yakınlarının yanı sıra şarkıcı Nazlı Hamarat da katıldı. Hamarat’ın cenazesi önce Bandırma Sevgi Yolu üzerinde bulunan evlerinin önüne, burada yapılan duanın ardından ise Haydar Çavuş Camii’ne getirildi.

Mehmet Zekai Hamarat, cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığına defnedildi.

Hamarat sosyal medyada: “Son Görev. 1 aydır yaşam mücadelesi veren Ailemizin Büyüğü Babam Mehmet Zekai Hamarat 18 Nisan’da hakkın rahmetine kavuşmuştur…Nurlar içinde uyu babacım. Buğun (20 Nisan) son yolculuğuna çıkıyorsun ve biz sevenlerinle dostlarınla akrabalarınla seni uğurluyoruz.” ifadelerini paylaştı.

Nazlı Hamarat, 11 Nisan’da sosyal medyada paylaştığı hamile fotoğrafıyla gündem olmuştu!

NAZLI HAMARAT’IN EŞİ NASIL ÖLDÜ?

İki kadın ile birlikte geldiği Ukrayna’nın Rusya sınırındaki Harkiv şehrinde cinayete kurban giden Cevdet Emir Şaşmaz’ın ölümü sonrasında çıkan haberler kafaları karıştırdı.

Merhum Şaşmaz’ın, ‘İşte Benim Stilim’ yarışmacısıyla bilinen eşi Nazlı Hamarat ve yakınlarının mevtayı teşhis edememesi üzerine Adli Tıp aileden kan örneği aldı. Cenazenin teşhisinin Çarşamba günü yapılması bekleniyor.

Türk basınında çıkan haberlerin aksine cinayet başkent Kiev’de değil 500 kilometre doğusundaki Harkiv şehrinde işlendi. Ukrayna basınına göre cesedi 8 Ağustos’ta bulunan Şaşmaz, 4 gün önce öldürüldü.

Harkiv Bölge Savcılığı’ndan olaya ilişkin isim verilmeden yapılan açıklamada; “Harkiv’e beraberinde iki bayanla Türkiye’den gelen 40 yaşında yabancı bir erkek cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor. İşadamı trajedi öncesi Harkiv havalimanında tanığı bir Türkiye vatandaşı tarafından karşılandı ve onları Harkiv merkezinde kiralık bir daireye yerleştirdi. İki erkek arasında çıkan tartışma sonucunda 27 yaşındaki Türk katil zanlısı misafir işadamını bir yere götürmeye zorladı. Cani, kendisine karşı çıkan kurbanı bıçakla ve tek hamlede boğazını keserek öldürdü. Yüklü miktarda değerli eşyaları da alıp kaçan katil zanlısı aranıyor.” denildi.

Şaşmaz’ın cesedi Ukrayna’da yapılan işlemler akabinde Türkiye’ye gönderilmişti.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]