Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Gündem

Kiev savcısı televizyonda çırılçıplak ‘şişe’ oyunu oynadı

Kiev savcısı çıplak olarak televizyon şovuna katıldı ve ‘şişe’ oyunu oynadı

Bir devlet memuruna yakışmayacak ahlaksız davranış sergileyen, Kiev savcısı, televizyon şovunda çırılçıplak soyunarak “şişe” oynamaktan cezalandırıldı.

Ukrayna Savcıların Yeterlilik ve Disiplin Komisyonu TV ekranında çıplak görünen meslektaşı Oleg Bilous için tekdir etme kararını aldı.

Komisyon resmi sitesinden de yapılan açıklamaya göre; Kiev 7 numaralı savcılığın çalışanı savcı Oleg Bilous ve onun nikâhsız eşi Diana ile beraber ‘LavLavCar’ adlı reality gösterisine katıldı.

Şovun organizatörlerin planına göre şovun bir aşamasında 4 çift soyunmak amaçlı bir ‘şişe’ oyunu oynayacaktı. Komisyon, savcının soyunmasının yanı sıra, televizyonda müstehcen ve küfürlü sözler kullanılması nedeniyle de Bilous’u suçladı.

Savcıların Yeterlilik ve Disiplin Komisyonun üyelerine göre savcı polisi, hakimler, iş arkadaşları ve adli işlemleri diğer üyeleri tarafından tanınabileceğini farkında olması gerekirdi. Ayrıca videoda çıplak vücudun rötuşlanmasının da, Bilous’un sorumluğunu kaldırmadığı bildirildi.

Komisyon, Savcı “itibarını olumsuz etkileyebilecek eylemleri” kaçınmalı ve “savcılık güvenilirliğine zarar gelmemesi’ önlemek zorunda olduğunu vurguladı.

Öte yandan savcı işten boş zamanda şova katıldığını ve kimseye savcılıkta çalıştığını söylemediğini bildirdi.
Ayrıca, yayınların akşam saatlerinde yayınlandığını ve Ulusal Televizyon Konseyi tarafından yasaklanmadığını söyledi. Ayrıca halktan da şikayetler olmadığını da savundu. Bilous şovda kazandığı parayı bacısının okul parası için harcadığını söyledi.

Yevgeniya Vyaçeslav – Kiev

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]