Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Gündem

Ukrayna’dan çek gönder ceza yesin dönemi başlıyor

Ukrayna'da otopark ihlallerinin fotoğraf ve video kayıt yasası 27 Eylül'den itibaren yürürlülüğe girecek.

Ukrayna Parlamentosu’nun ‘Golos Ukraini’ resmi gazetesinde 27 Eylül’den itibaren yürürlüklüğe girecek otopark ihlallerinin fotoğraf ve video kaydedilerek ihbar edilmesine ilişkin yasa yayımlandı. Yasa yayımlandıktan 180 gün sonra yürürlüğe giriyor.

Yasa, suçların fotoğraf ve video kaydının getirilmesi yoluyla araçların durdurulması, park edilmesi ile ilgili kuralların ihlali ile ilgili sorumluluğun kaçınılmazlığı için bir yasama mekanizmasının oluşturulmasını öngörmekte.

Ayrıca yasa; taşıtların bırakılması, park edilmesi ve park edilmesi kurallarının ihlali halleri, özellikle de bu haklara sahip olmayan engelli kişiler için park yerlerinin meşgul etmesi veya park ücretlerinin ödenmemesi durumlarda da çeşitli yaptırımları içeriyor.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko bu yasa tasarısını 28 Mart’ta imzalamıştı.

Yevgeniya Vyaçeslav – Kiev

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]