Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
EkonomiVideo

Moskoflar, Türkiye’ye, et, balık ve süt ürünleri tedarikine hazırlanıyor

Rusya Federasyonu, Türkiye'ye et göndermeye başlayacak

Rusya Federasyonu Tarım Bakanı Aleksander Tkaçev, Rusya’nn, Türkiye’ye; balık, et ve süt tedarik etmeyi için hazırlıkların sürdüğünü söyledi.

Halihazırda, Türkiye’nin Rus gıdalarının en büyük müşterilerinden biri olduğunu söylen Bakan Tkaçev, Rusya’nın tedarikindeki artış için müzakerelere hazır olduğunu ifade etti.

Bu arada eskiden “helal” yeme hassasiyeti olan Türk toplumunun Rusya’dan gelen etlere nasıl yaklaşacağı merak konusu.

Şeker fabrikalarının satışı gündeme geldiğinde Ankaralı bir çiftçi isyan etmişti.

Türkiye, 5 bin ton ithal et için Sırp kasabıyla anlaşmıştı

Kendi kendine yetmekle övünen Türkiye, Sırbistan’dan et, Bulgaristan’dan saman, Kanada’dan mercimek ithal eder hale geldi. 8 bin Boşnağı katleden Sırbistan’la et anlaşması imzalanması, üreticileri de kamuoyunu da ayağa kaldırdı.

TÜRKLER, MOLDOVA DOMUZUNA RAĞBET EDİYOR!

Bir zamanlar tarım ve hayvancılık ülkesi konumundaki Türkiye‘nin, samandan kepeğe kadar tarım ürünü ithal etmesi artık alışılmış bir durum.

Ancak, muhafazakar olmakla övünen ve siyasal İslamcıların omuzlarında yükselen AKP iktidarının ihraç kalemleri şaşırtıyor.

Eskiden bir laf vardı, “Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz!” diye. Şimdilerde kağıt üzerinde yüzde 99’u Müslüman ülkede gerek resmi gerekse gayri resmi domuz çiftliklerinde yetiştirilen domuzlar iç talebi karşılamayınca AKP hükümeti Moldova’dan domuz ithalatına yöneldi.  Devamını oku.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]