Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

AKP’li Soylu’dan Cemaat’e: Bir büyük operasyona daha hazırlanıyoruz

Soylu: Bazıları acıyorlar, ben de acıyanlara acıyorum.

TC İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gülen Cemaatinin kökünü kazıyacaklarını iddia ederek “Şimdi burada söylüyorum; F..Ö’ye yönelik büyük bir operasyona daha hazırlanıyoruz. Akıllarını başlarından almazsak namerdiz. Onların yaptığı hileleri şeytanlar yapmaz, yapamaz” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cemaat’e yönelik yeni bir hukuksuz operasyon için hazırlık yaptıklarını açıkladı. Yüz binlerce insanın hukuksuz yere ve delilsiz bir şekilde tutuklayan AKP iktidarının İçişleri Bakanı Soylu, “F…’ye bir büyük operasyona daha hazırlanıyoruz. Bunları kazıyıp bitireceğiz bu ülkede. Akıllarını başlarından almazsak namerdiz” dedi. Cemaat’e yapılan zulme karşı ses çıkaranları da hedefe koyan Soylu, ” Onları kazıyıp atmadıkça, bazıları acıyorlar, ben de acıyanlara acıyorum.” ifadelerini kullandı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]