Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Spor

Troublemakers & Ultras Action’dan cami önünde Türk bayrağına hakaret!

Facebook'taki https://www.facebook.com/troublemakers.ua/ sayfasını şikayet edin!

Ukrayna’nın Harkiv şehrindeki olaylı Türkiye-Ukrayna maçı akabinde Ukrayna’da provokatör bir gurup Türk bayrağını cami önünde ayak altına aldı ve bu fotoğrafı Facebook’taki https://www.facebook.com/troublemakers.ua/ sayfasında paylaştı.

Ukrayna ile Türkiye her anlamda dost ülkedir.

Troublemakers & Ultras Action yaptığı bu provokasyon ise sadece kedini bilmez aşağılık bir kişinin hareketidir. Ukrayna halkının görüşünü kesinlikle yansıtmıyor. Sizden isteğimiz bu gurubun facebook sayfasınız ziyaret edip o fotoğrafı şikayet etmeniz. Başka bir niyetle bu fotoğrafı yayınlamadık.

Bu hain bu provokasyonu Ukrayna ile Türkiye dostluğunun ebedi nişanesi Ukrayna’nın Azak Deniz’i kıyısındaki Mariupol şehrindeki Kanunini Sultan Süleyman Cami’sinin girişinde gerçekleşti.

2005 yılında UkraynaHaber.com olarak bu cami açılışını takip ettik. Ukrayna halkının Türk milletine bakışı ve İslam’a olan hoşgörüsünün sembolüdür aynı zamanda.

Ukrain ve Türk halklarının, dostluğu Hürrem Sultan ile Kanuni aşkıyla, tarihi dostluğumuz ile anılmalı.

UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]