Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Dizi

İstanbul’daki lüks otelde korkunç cinayet: Ünlü sunucu öldürüldü

Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Conrad Hotel'de öldürüldü.

Oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz ile eski mankenlerden Filiz Aker, İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Conrad Hotel’de ölü bulundu. Edinilen bilgilere göre, Vatan Şaşmaz’a sırtından dört el ateş ederek öldüren Filiz Aker, daha sonra da kendi kafasına ateş ederek hayatına son verdi.

Otel girişini araç trafiğine kapatan polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Otel odasının Filiz Aker adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi. 1963 doğumlu Filiz Aker’in Amerika’da yaşadığı, yaklaşık 1 aydır Türkiye’de bulunduğu belirlendi.

Filiz Aker, Facebook ve Instagram hesaplarında son gönderisinde Vatan Şaşmaz ile olan bir fotoğrafını paylaşmış. Beşiktaş’taki 5 yıldızlı bir otelde yaşanan şok olayda Aker’in, Şaşmaz’ı 4 kurşunla vurduğu belirlendi.

1130’NOLU ODA

Hürriyet’te yer alan haberde Aker’in 1.5 ay önce Conrad Otel’e gelerek 1130 nolu odada kalmaya başladığı, olaydan önce yeğeni Dora Ercan ile eşini otele çağırdığı, Aker’in 12.30’da otele gelen Dora Ercan ve eşiyle birlekte cafe de oturdukları da öğrenildi. Aker’in burada alkol aldığı, ardından saat 17.00 gibi misafiri geleceğini, yarım saate döneceğini belirterek yanlarından ayrıldığı da kaydedildi. Aker’in gelmemesi üzerine yeğeninin telefonla aradığı, telefona cevap vermeyince de otel güvenliğinden yardım alarak Aker’in kaldığı odaya çıktıkları belirtildi.

ŞAŞMAZ’IN SIRTINDA 4 KURŞUN, AKER’İN SAĞ KULAK ÜSTÜNDE TEK KURŞUN

Şaşmaz’ın kapı önünde yüzüstü yatar vaziyette kanlar içinde kaldığı, sırtından 4 kurşun isabet ettiği görüldü. Şaşmaz’ın odadan çıkmak için kapıya yöneldiği sırada Aker’in arkadan üst üste ateş ettiği de belirlendi. Aker’in daha sonra yatağa oturarak sağ kulak üstünde tek el ateş ederek intihar ettiği de belirlendi.

İFADELERİ ALINDI

Olaydan sonra Aker’in yeğeni Dora Ercan ile otel görevlisi Turan Altunbaşak’ın ifadelerine de başvuruldu.

‘BOŞANMAZSA ÖLDÜRÜRÜM’

Nikâh şahidi ve yakın arkadaşı olan ünlü müzik yapımcısı Polat Yağcı, “Nerdeyse gece gündüz beraberdik. Evlendikten sonra ailesi ve işinden başka bir şeyi kalmamıştı. Bana hiç öyle bir ilişkisinden söz etmedi” dedi. Habertürk’ün haberine göre Filiz Aker’in yakın arkadaşı eski magazin gazetecisi Nurcan Sabur, “2 yıl önce hap için intihar girişiminde bulundu. Bazı sıkıntıları vardı” dedi. Yakın çevresine Şaşmaz’a karşı 10 yıldır saplantılı aşk beslediğini söyleyen Aker’in “Ona 3-4 trilyon (milyon) harcadım, kimseye bırakmam. Eşinden boşanmazsa onu öldürürüm” dediği iddia edildi.

Kahreden tesadüf… İzleyiciler yıkıldı…

Vatan Şaşmaz’ın Beşiktaş’ta bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından öldürülmesi tüm Türkiye’de şok etkisi yarattı. Şaşmaz’ın ölüm haberi geldiği sıralarda rol aldığı Çocuklar Duymasın dizisi de ekrandaydı. İzleyiciler büyük üzüntü yaşadı. Sosyal medyada çok sayıda kişi bu konu hakkında paylaşımlarda bulundu.

Kaynak: TurizmGüncel

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]