Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Duyurusu yapılan #YeniBirParti’nin sitesine sansür mü neden açılmıyor?

Siyaset gündeminde yerel seçimler ile yeni kuracağı iddia edilen parti de gündemde. YenibirParti isimli oluşum kimseden korkmadıklarını ve kim olduklarını da devlet tarafından bilindiğini açıkladı. Ancak sitesi bir anda durdu…

AKP’li Erdoğan için bir “referandum” özelliğindeki 31 Mart yerel seçimlerine giderken ‘yenibirparti.org‘ adıyla açılan bir internet sitesi artık çalışmaması dikkati çekti. İnternet sitesinin hizmet verememesi üzerine Twitter’dan açıklama yapan #YeniBirParti’nin yetkilileri:

“Değerli takipçilerimiz, web sitemizde sunucu değişikliği sonucu aksamalar oluştu. Neden sunucu değişikliği icap etti? İyimser yaklaşımla sunucu hizmeti veren firmanın otosansür uygulamasından denilebilir. Kötümser yaklaşımı söylemeye gerek yok sanırız!” dedi.

#YeniBirParti’nin sitesinde ‘Biz kimiz’ bölümünde “Biz AK Parti iktidarının artık yorulduğunu ve milli bayrağın daha liyakatli, temiz ve genç kadrolarca devralınması gerektirdiğini düşünen sorumluluk bilinci yüksek bir kadroyuz” ifadelerinin yer aldı.

Sosyal medyada da gündem olan #YeniBirParti sitesinden bir basın açıklaması yapılmıştı.

#YeniBirParti basında çıkan haberlere ilişkin kamuoyu duyurusu yayınladı

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]