Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

 En iyisi Türkiye’deydi

Ukrayna Basketbol Milli Takımının efsanevi teknik direktörlerinden Hennadiy Zaşçuk, takımıyla katıldığı Avrupa Şampiyonaları içinde en güzel organizasyonun 2001-Türkiye (Atena grubunun “12 Dev Adam” şarkısıyla patlama yaptığımız)  Avrupa Basket Şampiyonası olduğunu söyledi.

Ukrayna’nın 2015 yılındaki Avrupa Basket Şampiyonasını düzenleme hakkını kazanması ile ilgili olarak Segodnya gazetesine verdiği röportajda Zaşçuk, milli takım ile birlikte 2001-Türkiye, 2003-İsveç, 2005-Sırbistan ve Karadağ Şampiyonalara katıldığını söyledi.

Zaşçuk devamla şunları söyledi:

“Üç şampiyonadan, maçların düzenlendiği şehirler ve organizasyon olarak en iyisi Türkiye’deki şampiyonaydı. Söz konusu olan maçlara hazırlandığımız ve maçların gerçekleştiği yerler. İsveç’te ise daha kötüydü. Litvanya ise bu anlamda fena değildi. Bu durum ülkenin gelişmişlik durumu ile doğrudan ilgili değil. Temaşa kültürü de önemli.”

Zaşçuk bu bağlamda Ukrayna seyircisinin henüz fazla şımartılmadığı, aynı zamanda Ukrayna’daki şampiyonanın olimpiyatlara hazırlık anlamına geleceği için ilginin iyi düzeyde olacağını söyledi. Fakat iyi bir takımın da kurulması gerektiğini ifade etti.

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]