Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

NATO, Ukrayna’nın sınır dokunulmazlığını yakın takibe aldı

Ukrayna’nın güvenliğinin Avrupa’da en önemli güvenlik konusu olduğunu söyleyen NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Ukrayna’nın sınır dokunulmazlığını takip edeceklerini açıkladı.

Kiev ile NATO’nun özel ortak olduğunun altını çizen Rasmussen, NATO’nun Rusya’nın, Ukrayna sınırına yakın iki bölgede tatbikat düzenlediğinden haberdar olduklarını ifade etti.

Brüksel’de düzen NATO Savunma Bakanları Toplantısı çerçevesinde söz konusu açıklamayı yapan Rasmussen: “Ukrayna’nın bağımsızlığı ve istikrarı Avrupa’nın güvenlik anahtarıdır. Verdiğimiz sinyal gerekli yerlere ulaşmıştır. Her devlet; hangi birliklere katılacağını, istediği dış politikayı veya güvenlik siyasetini özgürce seçme hakkına sahiptir” dedi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]