Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Türkiye’yi, bekleyen büyük tehlike: savaş, deprem ve çöl sıcakları

Ebabil kuşlarının yağdırdığı dolu 180 bin aracı telef etti!

İstanbul’da gerçekleşen dolu yağışı ve fırtına, araç sahiplerine ve sektöre büyük darbe vurdu. Kasko sigortalı ve sigortasız yaklaşık otomobil ve hafif ticari aracın etkilendiği doğal afetin ekonomiye faturası yaklaşık 1 milyar TL’yi buldu.

Dolu yağmadan kısa bir süre önce Anadolu’da gözüken ebabil kuşlarının olayla ilgisi olup olmadığı bilinmiyor ancak gökten gelen afetten de Türkiyeliler gerekli dersi almadı…

Yağan buzdan ders almayanların şimdiki imtihanı çöl sıcakları ile başladı, Anadolu’nun dört bir yanındaki hapishanelerde hakkında iddianame dahi yazılmadan tutulan binlerce masum kadın ve çocuğun zindana atılmasına sessiz kalalar; “esmiyor” “esmiyor” diye iniliyor.

Şimdilerde “Nuh tufanını” yaşayan Anadolu’un, sıradaki imtihanı kavurucu sıcakların ne gibi bir hasar oluşturacağı henüz bilinmiyor.

Afet sıralaması konusunda geçmişte helak olan kavimleri inceleyen zamanbilimciler acilen insanların kendini düzeltip zalimlerle arasına mesafe koyup adaleti tesis etmemsi halinde sıranın 3. Dünya Savaşı çağında “büyük bir savaş” başlayacağı konusunda uyardı.

DEPREM BİLİMCİLER İLE ZAMANBİLİMCİLER İHTİLAFA DÜŞTÜ
Deprem bilimciler ise küresel bir savaşın bu çağda olmayacağını, ancak sismolojik çalışmalarda biriken enerjinin büyük bir depreme neden olacağını ifade etti.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]