Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO VE FOTO GALERİ] Ukraynalı örümcek adam yürekleri ağızlara getirdi

Ukraynalılar hiç bir güvenlik önlemi almadan yaptığı çılgınlıklarla yürekleri ağızlara getiren Mustang Wanted rumuzlu Grigoriy’i konuşuyor.

Hiçbir emniyet tedbiri almadan; köprü, apartman çatısı ve vinçlerin tepesine çıkan Grigoriy,” yaptıklarımı denemeyin” uyarısı yapıyor. Grigoriy; “Siz siz olun gerçek hayatınızda böyle yükseklere tırmanmayı denemeyin, çok tehlikeli hayatınızı riske atmayın” dedi.

En büyük hobisinin çatılarda, köprülerin tepelerinde arkadaşları ile eğlenmek olduğunu söyleyen örümcek adam Grigoriy, zirvedeyken kendini evde gibi rahat hissettiğini söylüyor.

Yüksekten korktuğunu hiç hatırlamadığını söyleyen genç, çocukluktan beri ağaçlara, damlara tırmanmayı sevdiğini ve bu yüzden çocukken eve yırtık mont ile ya sıyrılmış dizleri ile geldiği zaman dayak yediğini söylüyor.

Çocukluk devresini 7 kırıkla atlatan çılgın genç artık bu saatten sonra yükseklikten düşerse kemiklerinin ancak morgda sayılabileceğini düşünüyor.

Grigoriy güne sporla başlayarak dinç kalıyor ve numaralarına başlamadan önce kulaklık takıyor. Tırmanma öncesinde yarım dakika kafası üstüne durarak tırmanışa yoğunlaşan örümcek adam, müzik dinleyerek tırmanıyor .

Ukraynalı Grigoriy’nin hobileri arasında 260 metre yükseklikteki bir kulede ellerini bırakarak barfiks çekmek.

TEK KORKUSU TRAFİK KAZASI
Grigoriy hayatta tek korktuğu şeyin trafik kazası olduğunu söylüyor. Her gün dünyada binlerce can alan trafik canavarına karşı uyarıda bulunan Grigoriy; “Bir düşünün her gün haberlerde trafik kazalarında ölen insanları duyuyorsunuz. Kaç defa yüksekten düşüp ölen birisinin haberini duydunuz?” diyor.

Ne annesinin ne de babasının sıra dışı olmadığına dikkat çeken Grigoriy, kendi yaptığı çılgınlıkları sevdiklerinin yapmasına da asla gönlü razı olmayacağını söyleyerek, ölümcül hareketleri tavsiye etmediğini ifade ediyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]