Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO VE FOTO GALERİ] Yıldız Milliler, İtalya’ya yenildi

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de devam eden Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda İtalya ile karşılaşan Yıldız Milliler, salondan 82-73 yenik ayrılarak ilk 4 takım arasına girme şansını kaybetti.

Bu akşam çeyrek finalde İtalya karşısında kaybeden Türkiye, şampiyonadaki mücadelesine klasman grubunda devam edecek. Millilerin turnuvadan 5’incilik veya 8’incilik arasında bir derece ile ayrılması bekleniyor.

Maça rakibi karşısında 11-2’lik bir seriyle başlayan Kırmızı Beyazlar, ilk periyodu 2 sayı farkla 19-21 geride tamamladı. İkinci periyoda skor avantajını ele geçirerek başlayan Yıldız Erkekler, rakibinin boyalı alandan bulduğu sayılara Ömer Yurtseven ve Egehan Arna ile karşılık vererek soyunma odasına İtalya’ya 41-44 üstün olarak gitti.

Üçüncü periyot karşılıklı basketlerle başlarken Lorenzo Bucarelli-Davide Moretti ikilisi ile iyi savunma yaptığı dakikalarda farkı 8 sayıya çıkartan İtalya (47-55), Andrea La Torre ile skor bularak son periyoda 52-59 önde girdi. Final periyodunda Ercan Bayrak ile ikinci top şanslarını sayıya çeviren Milli Takım, Enes Taşkıran’ın da hızlı hücum sayıları ile farkı 2 sayıya indirdi (61-63). Karşılaşmanın son dakikalarında Davide Moretti ile dış atışlardan sayılar bulan İtalya, maçı 73-82 kazandı.

Milli Takımda Furkan Korkmaz, İtalya’da ise Andrea La Torre, ürettikleri 28’er sayıyla karşılaşmanın en skorer isimleri oldu.

Milliler yarın 5’incilik için Hırvatistan karşısına çıkacak.

Türkiye: 73 – İtalya: 82

Salon: Palas Sportu (Kiev)

Türkiye (73): Ömer Yurtseven 10 (8 ribaund), Enes Taşkıran 10 (4 ribaund), Egehan Arna 6 (3 ribaund-3 asist), Furkan Korkmaz 28 (4 ribaund-3 asist), Barış Ülker 3 (5 ribaund-2 asist), Berkan Durmaz 8 (5 ribaund), Ercan Bayrak 8 (6 ribaund), Cavit Havsa (3 ribaund-4 asist)

İtalya (82):
Valerio Costa 5 (7 ribaund-2 asist), Nicola Savoldelli 2 (2 ribaund-3 asist), Andrea Pecchia 3 (1 ribaund-1 asist), Andrea La Torre 28 (11 ribaund-5 asist), Riccardo Bolpin 6, Davide Moretti 19 (2 ribaund-2 asist), Lorenzo Bucarelli 9 (4 ribaund-5 asist), Tommaso Guariglia 4 (2 ribaund), Riccardo Cattapan 6 (6 ribaund-2 asist).

1.Periyot: 19-21
2.Periyot: 22-23
3.Periyot: 11-15
4.Periyot: 21-23

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

FOTOĞRAFLARI İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]