Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Dolar ve Euro, yeni güne yeni rekor düzeylere tırmanarak başladı.

Türk Lirası karşısında bu sabah 08.58’de 3,89’u gören Dolar, rekor üstüne rekor tazeledi daha sonra 3.85 seviyelerine çekildi.

Dün 4 lirayı aşan Euro ise 4,1083’i gördü. TL’nin euro karşısındaki değer kaybı da yüzde 2’yi aştı.

Sabah saatlerinde hacimsiz piyasada görülen sert yükselişin ardından saat 08.35’te dolar/TL 3.8550/3.8660, euro/TL ise 4.0674/4.0733 seviyesinde bulunuyor.

”İLAVE ADIMLAR ATILABİLİR” MESAJI

Merkez Bankası dün piyasaya 1,5 milyar dolar ek kaynak sağlamış yaptığı açıklamada da “Piyasalardaki gelişmeler yakindan izlenmekte olup, gerekli görülmesi halinde, ülkemizde fiyat istikrarını ve finansal istikrarı korumak üzere ilave adımlar atılabilecek” denilmişti.

REFERANDUM YA DA ERKEN SEÇİM

Piyasa uzmanlarına göre, siyasi sisteme ilişkin tartışmalar ve ileriye dönük referandum ya da erken seçim belirsizliği Türk finansal varlıkları üzerinde baskı unsuru oluşturuyor. 27 Ocak’ta Fitch’in yapacağı not açıklaması öncesinde, bir not indirimi olabileceği endişeleri de TL’nin değer kaybında etkili oluyor.

UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]