Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Gündem

Sedat Peker, Ukrayna’daki AVM’ye nasıl çöküldüğünü ifşaa etti.

Sedat Peker'in bugünkü iddiasında yer alan Victoria Garden adlı AVM'nin resmi sitesinde, AVM'nin iki Türk yatırımcı tarafından alındığı ve satış bedelinin açıklanmayacağı bilgisi yer alıyor.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Ukrayna’nın Lviv şehrindeki Victoria Garden adlı bir AVM’ye “FETÖ” bahanesiyle nasıl çöküldüğünü anlattı.

Peker aslında “FETÖ” ile mücadelenin tamamen insanların malına çökme olduğunu anlattı.

Cihan Ekşioğlu’nun da bu olayda dahli olduğunu iddia eden Peker, “Yaşın genç olsa da fetö borsasının ilk kurulmasındaki mucitlerden biri sensin. fetönün en önemli prenslerinden olan burak başlıları ayarlayıp onunla iş birliğine gittiniz. İlk işiniz Ukrayna’nın Lviv şehrindeki Victoria Gardens alışveriş merkezine çöktünüz. O alışveriş merkezinin gerçek sahibi olan A… hakkında Sabah gazetesinde zekeriya özü yurtdışına kaçıran kişi diye haber yaptırıp adamın Türkiye’ye gelmesine engel oldunuz” ifadelerini kullandı.

AVM’NİN RESMİ SİTESİ İDDİALARI DOĞRULUYOR

AVM’nin sahibi olduğu şirketin resmi sitesinde 7 Mart 2018’de yayımlanan haberde; Victoria Garden adlı AVM’nin iki ‘gizli’ Türk yatırımcı tarafından alındığı bilgisi yer alıyor. Tarafların satış değerini açıklamama konusunda da anlaştıkları ifade ediliyor.  Açıklamada satış bedeli gözükmüyor.

Ancak Ukrayna basınında satın alan kişislerin isimleri Ümit Süleyman Haznedaroğlu ve Burak Başlılar olduğunu yazmıştı.

İçeride yolsuzlukla elde ettikleri paraları bu şekilde çökme operasyonlarıyla yurt dışına çıkartıyorlar.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]