Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Meral Akşener’den Meclis Başkanı’na mektup: Alçak, şerefsiz

Akşener, TBMM Başkanı Kahraman'a sosyal medya hesabından tepki gösterdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den ihraç edilen muhaliflerden Meral Akşener, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman’ın “Şu Meral Kılıçdaroğlu mu?” sözlerine sert yanıt verdi.

Akşener, “Şu Meral Kılıçdaroğlu mu?’ dediğinizi esefle öğrendim. Bir kadının soyadının ancak evlilik vasıtası ile değişeceği açık bir gerçek olmasına rağmen bu kadar alçak ve şerefsiz yakıştırmayı yapmışsınız” dedi.

Akşener’in Twitter hesabından yaptığı paylaşımı şöyle:

İstanbul’da İş Dünyası Vakfı tarafından verilen iftar yemeğinde, bir grup ortak tanıdıklarımızın olduğu iftar masasında yapılan sohbet esnasında, adımın geçmesi üzerine “Şu Meral Kılıçdaroğlu mu?” dediğinizi esefle öğrendim.
Bir kadının soyadının ancak evlilik vasıtası ile değişeceği açık bir gerçek olmasına rağmen, bu kadar alçak ve şerefsiz bir yakıştırmayı yapmışsınız. Böyl bir yakıştırmayı ancak sizin gibi hukuk fakültesi okumuş, Kültür bakanlığı yapmış, TBMM Başkanı olmuş ve hayatın yetmiş yedi yılını geride bırakmış bir Belam yapabilirdi.
İslami bilgilere vakıf olmak, aileden dini terbiye almış olmak, hukuk öğrenimi, hac görevini yapmak, en yüksek makamlarda görev yapmak ve geride bıraktığınız yetmiş yedi yıllık bir ömür görülüyor ki size hiçbir şey kazandırmamış.
Sizinle 28 Şubat döneminde aynı bakanlar kurulunda birlikte görev yapmıştık.
Eşim ile hemşeri olmanız nedeniyle bana ”gelinimiz” derdiniz.
Anlaşılan siz yüce dinimizin ahlak ve faziletinden bir şey almadığınız gibi, Türk örf ve geleneklerinden de bir nasip almamışsınız.
Mübarek Ramazan ayında, iftar sofrasında bile böyle bir yakıştırma yapabildiğinize göre İslam sizin üzerinizde sadece bir gömlek, belki bir üniforma. Oruçlu geçirilen uzun bir günün ardından evli barklı, babaanne olan bir kadına yapılan nasıl bir yakıştırmadır bu?
Sizin hiç mi kutsalınız kalmadı? Siz kutsallarımızı ne zaman, nerede ve ne karşılığında bıraktınız?

Meral Akşener

BELAM NEDİR?

Akşener’in açıklamasında geçen Bel’am’ın kelime anlamı ‘terbiyesiz’ demek. Kelimenin kökeni ise Hz. Musa zamanından geliyor ve dini kitaplarda şunlar yazıyor:

“Hz. Musa hakkında İsrailoğullarını kandırarak yalan söyleyip dünya menfaatından ötürü gerçeğe sırtını dönen, bilge olmasına rağmen küfrü tercih edip Hz. Musa’ya beddua etmesiyle tanınmış olan ‘bel’am b. baura’ adında İsrail kabilesinden bir kişinin adı. Bu nedenle isim olarak konulmaz.”

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]