Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Dizi

Ukrayna’da, ‘Kösem Sultan’, ‘Game Of Thrones’u geçti

Ukraynalıların favori dizisi 'Kösem Sultan' final yaptı.

Ukraynalıların beğenerek izlediği Fox TV’nin, TIMS Productions imzalı dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. final bölümüyle son kez ekrana geldi.

Hayatının en zor kararını veren Kösem Sultan, final bölümünde ölüme yeni düştü. Kösem Sultan’ın ölüm sahnesinin damga vurduğu dizi Ukrayna’da en çok izlenen diziler içerisinde ilk sırada yer alıyordu.

Kösem Sultan’ın son bölümde yaşlandığı kısım yerinde başka bir oyuncu oynatmayan yapımcı gencecik Nurgül Yeşilçay (Kösem Sultan) 62 yaşına getirince izleyicilere, ister istemez: “Böyle yaşlılık mı olur? Pudrayı basmışlar, bembeyaz bir yüz, en ufak bir kırışıklık yok” dedirtti.

Her ne kadar Türkiye’deki seyirci ‘Plastik bir yüz vardı karşımızda’, “elinde bastonu, bembeyaz bir suratla sultan veda etti” diye eleştirse de Ukrayna’da en çok izlenen dizi.

UKRAYNA’DA KÖSEM SULTAN, ‘GAME OF THRONES’U GEÇTİ

Uluslararası medya analiz kuruluş Parrot Analytics, Ukrayna’da isteğe bağlı izleme araştırmasında ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’in en çok izlenen dizi olduğunu açıkladı.

6.99 milyon kişi izlemiş. Bu, yüzde 13 civarı bir izlenme oranı. İkinci sırada ise 6.19 milyon izleyicisi bulunan dünyaca meşhur ‘Games of Thrones’ var.

ukraynahaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]