Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’yı soğuk vurdu Kiev’deki okullar 1 Şubat’tan itibaren tatil

Ukrayna başkenti Kiev’de 1 Şubat’tan itibaren kötü hava şartlarından dolayı tüm öğrencilerin zorunlu tatili başlayacak.

Kiev Valiliği’nden yapılan açıklamada hava tahminlerine göre Kiev’de havanın sıfırın altında 28 dereceye düşmesi beklendiği, bundan dolayı Kiev Valisi Aleksandr Popov’un imzaladığı kararnameye bağlı olarak başkentin tüm okullarında 1 ila 5 Şubat arası eğitime ara verileceğini açıklandı.

Öte yandan dondurucu soğukların geçmediği takdirde tatilin uzatılabileceği de söz konusu.

Termometrelerin sıfırın altında 20’yi gösterdiğinde eğitime ara verilen ülke genelinde aşırı soğuklardan dolayı 400 bin öğrenci zorunlu tatil yapıyor.

Ukrayna Eğitim, Bilim, Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, ülke genelinde bu haftanın başında 3 bin 200 okul kapatıldı. Aşırı soğuklardan dolayı okulların tatil edilmesiyle birlikte 418 bin 700 öğrenci eğitime ara vermiş oldu.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]