Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
TürküVideo

[VİDEO] Aşık Veysel’in, Uzun İnce Bir Yoldayım eseri Ukraynaca seslendirildi

Âşık Veysel'in doğum gününün 123.Yılına Ukraynalı sanatçılar tarafından seslendirilen"Uzun İnce Bir Yoldayım" türküsü...

Türk ve Türkçe dostu Ukraynalı sanatçı Viktor Pavlik yönetimindeki bir projede, Asık Veysel’in, “Uzun İnce Bir Yoldayım” eseri Ukrayna halk enstrümanlarıyla eşsiz biçimde Ukraynacaya uyarlandı.

“Allah korusun, imanımızı kaybettirmesin” sözleriyle başlayan ve ilahi formatında okunan eser, birlikte yaşama mesajları verdi.

Müziği Aşık Veysel’e, ait esere Ukraynaca söz yazarı ise Anatoliy Matviyçuk. İman ve inanç konusunda önemli mesajlar veren ilahide genç yaşta ölümden Allah’a sığınılarak, müreffeh bir gelecek için ümit aşılandı.

Gerçeklerin zamanla anlaşılacağı ve doğruluğun er geç kazanacağı vurgulandığı eserde insanlığın kurtuluşunun sadece iyilik yapmakla olacağı ifade ediliyor.

Eser sanatın barış ve refaha katkı sağlayabileceğinin en güzel örneklerinden biri oldu.

@erdogduy | YUNUS ERDOĞDU – [email protected]

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]