Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Gündem

[VİDEO] Ukrayna ile Türkiye arasında kadın ticareti yapan Türk yakalandı

Çetenin, Türkiye’ye kadın götürdüğü ve orada fuhuş yapmalarını da organize ettiği tespit edildi.

Ukrayna’nın doğusunda Harkiv ve güneyindeki Dnipro şehirlerinden Türkiye’ye fuhuş için kadın götüren uluslararası çete suç üstü yakalandı.

İçlerinde Türkiye vatandaşlarının da bulunduğu uluslararası kadın ticaretini yapan çete çökertildiğini bildiren Harkiv milli polis müdürlüğü 29 yaşındaki bayan, 39 ve 56 yaşlarındaki Türk erkekleri ile ile birlikte genç bayanların yakalandığı belirtildi.

Çetenin, Türkiye’ye kadın götürdüğü ve orada fuhuş yapmalarını da organize ettiği tespit edildi.

Yakalanan 19 ve 21 yaşındaki genç bayanların Türkiye’deki ismi açıklanmayan bir gece kulübünde fuhuş maksatlı çalışacağı anlaşıldı.

Şüpheliler Dnipro ve Harkiv şehirlerinde göz altına alındı ve dosya açıldı. Yakalanan şahıslar hakkında soruşturma çalışmaları devam ediyor.

YEVGENİYA AKÇURİNA | UKRAYNA HABER

Fuhuş için Ukrayna’ya gelen bir Türk’ün başına gelebilecek hadiseler izleyin…

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]