Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO] Ukrayna’daki Beşiktaşlılar dernek kuruyor

Ukrayna’da Fenerbahçe taraftarlarından sonra Beşiktaşlılar da dernek çatısı altında toplanıyor. Genç işadamlarından Burak Pehlivan’ın öncülüğünde başkent Kiev’de toplanan, Ukrayna’da yaşayan Beşiktaş taraftarları Ukrayna Beşiktaşlılar Derneği’ni kurma kararı aldı.

Ukrayna’daki işadamı veya profesyonel yöneticilerden oluşan Beşiktaşlı grup uzun süredir devam eden dernekleşme çalışmalarında sona geldi. Toplantıda derneğin resmi kurulum işlemleri için tüzüğü hazırlandı ve Ukrayna Adalet Bakanlığı’na başvurunun önümüzdeki günlerde yapılacağı ifade edildi.

Toplantıda; Burak Pehlivan, Özgür Tonguç Çuhalı, Fatih Şahin, İsmail Kerimov, Kenan Çanaklı, Soner Aydın, Ethem Hiçsönmezler, Vyeçaslav Dincov, Arda Torman, Mert Suntekin, Sonat Kerem, Ali Aliyev, Ahmet Oğuz, Alpan Balkış, Emil Eblemikerimov ve Can Sirman hazır bulundu. Daha önceki dernek çalışmalarına katılan Beşiktaşlılardan; Ekin Uz, Mehmet Çirkin, İsmail Aslanov ve Güngör Bingöl ise Kiev dışında oldukları için etkinlikte yer alamadı.

Dernek başkanlığına Burak Pehlivan’ın, muhasip üyeliğe İsmail Kerimov’un, dış ilişkilerden sorumlu üyeliğe Ahmet Oğuz’un oybirliği ile seçildiği toplantıda, Ukrayna’da Beşiktaşlılık duygusunu yaşamak ve yaşatmak için yapılabilecek organizasyonlar, geleceğe yönelik hedefler, derneğin maddi ve manevi yapısı ve mevcut durum tartışıldı.

Türkiye’den çok uzakta dahi kalbindeki Beşiktaş sevgisini sıcak tutan Beşiktaşlılar, başta Dinamo Kiev taraftar derneği olmak üzere yerel taraftar dernekleriyle iletişime geçme kararı da aldı.

Toplantının sonuç bildirgesinde, önümüzdeki günlerde tüzüğün yayınlanması ve derneğin resmi açılışına müteakip üye kayıtlarıyla ilgili kamuoyuna açıklama yapılacağı belirtildi.

Derneğin web sayfası ise www.besiktas.com.ua olacak.
Yunus Erdoğdu – Kiev- Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]