Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Alman İstihbarat BND Başkanı konuştu: Gülen, darbenin arkasında değil!

Almanya İstihbarat Kurumu BND’nin başındaki isim Der Spiegel Dergisi’ne konuştu.

Dünyanın en güçlü istihbarat kurumlarından biri olan BND’nin başındaki Bruno Kahl, Almanya’nın en çok okunan dergilerinden Der Spiegel’e konuştu.

”Türk Hükümeti, bizi Gülen Hareketi’nin darbenin arkasında olduğuna dair inandırmaya çalıştı fakat inandırıcı hiçbir delil sunmadı. Üstelik Gülen Hareketi, ‘Radikal İslamcı’ bir yapı değil tam aksine ‘Sivil Din ve Eğitim Hareketi’ şeklinde cevap verdi.”

BND Başkanı Kahl’ın açıklaması Alman medyasında da büyük ilgi gördü. Spiegel başta olmak üzere önde gelen medya kuruluşları Bild Gazetesi’nde yayınlanan röportajdan alıntı yaptı.

Daha önce ABD’ye de bir kaç kez koliler dolusu saçma sapan ve uyduruk evrak gönderen AKP Hükümeti, ABD Adalet Bakanlığı’nı bu iddiası hakkında ikna edememişti.

İşte Bild Gazetesinde yer alan haber:
http://www.bild.de/bildlive/2017/08-bnd-50899274.bild.html

İşte Der Spiegel Dergisi’nin haber sitesinde yer alan haber:

http://www.spiegel.de/politik/ausland/tuerkei-putschversuch-laut-bnd-chef-wohl-nur-vorwand-fuer-radikalen-kurs-erdogans-a-1139271.html

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]