Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da fuhuş yasal mı?

Ukrayna’da fahişeler gayrimeşru fuhşun meşru olmasını istedi.

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de gayrimeşru fuhşun meşru olması ve bu durumun bir ticaret sahası iş sektörü olarak kabul edilmesini istedi.

Gayrimeşru ilişkide suç üstü yakalanmaları halinde yaklaşık 11 TL ile 25 TL arasında para cezası ödemek zorunda kaldıklarını ifade etti.

Maruz kaldıkları para cezaları nedeniyle gayrimeşru fuhşu meslek edinenler devletten kendilerini, hukukî olarak tanımasını ve kerih görmemesini istedi.

Protesto gösterisi yaparken yüzlerini maske ile kapatan gurup, başbakanlık, parlamento ve cumhurbaşkanlığı önünde sesini duyurmaya çalıştı.

Gayrimeşru ilişkiyi meşru bir zemine çekmek isteyen gurup Avrupa ülkelerini örnek verdi.

Ukrayna genelinde yaklaşık 80 bin kişinin gayrimeşru fuhuş yaparak para kazandığı ifade ediliyor.

Kiev’de gayrimeşru fuhuş yapan kişilerin sayılarının 11 olduğu düşünülüyor bunların içerisinde; AİDS, frengi gibi bulaşıcı hastalıkların taşıyıcılar da var.
@erdogduy | YUNUS ERDOĞDU – [email protected]

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]