Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkiye’de yolsuzluk ve rüşvet bitti

Geçmişte büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarıyla gündeme gelen Türkiye’de artık rüşvet ve yolsuzluk tamamıyla bitti.

17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını haberleştirdiği için 4 Mart 2016’da kayyım atanarak kapatılan Cihan Haber Ajansı, Zaman Gazetesi’nden sonra Türk basının yolsuzluk ve rüşvete dair haber çıkmadı.

4 MART BASINA DARBE GÜNÜ
Zaman gazetesinin de bünyesinde bulunduğu Feza Gazetecilik A.Ş’ye İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine 4 Mart 2016’da İstanbul 6. Sulh Ceza Hâkimliği’nce el kondu.
Zaman gazetesinin önünde bekleyen kalabalığa polis gece 23:30 sularında biber gazı ve TOMA’yla müdahale etti. Çok sayıda vatandaş yaralandı.

Müdahalenin ardından Zaman’ın Yenibosna’daki binasının bahçe kapısındaki zincir kırıldı.

Kayyım heyeti, polisin ardından gazete binasına giriş yaptı.

Kayyımların geldiği sırada Zaman çalışanları “Hırsızlar dışarı” sloganları attı.

Feza Gazetecilik A.Ş’ye bağlı olan kurumlar arasında Zaman, Today’s Zaman, Cihan Haber Ajansı, Aksiyon Dergisi, Zaman Kitap, Cihan Medya Dağıtım, Irmak TV bulunuyordu.

Daha sonra kayyım atanan; Sezai Şengönül, Av. Tahsin Kaplan ve Av. Metin İlhan bu medya kurumlarını kapattı.

Türkiye ve dünyanın bir döneminin belgesi niteliğindeki şirketin milyarlarca dolar değerindeki; haber arşivi, animasyonları, resimleri, videoları ve fotoğrafları yok edildi.

Paha biçilemez, arşiv içerisinde fikri ve sanat telif hakları mahfuz sadece Ukrayna’dan gönderilen 15 bini aşkın haber, video ve fotoğraf da imha edildi.

UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]