Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukraynalıları taşıyan turist otobüsüne domates kamyonu çarptı: 4 yaralı

Antalya’nın Demre ilçesinde Rus ve Ukrayna uyruklu turistleri taşıyan Anex Tur’a ait otobüs Beymelek beldesi Dalyan Gölü kenarında domates yüklü kamyonla çarpıştı. Kazada 4 turist yaralandı.

Bayram Şeşen’in kullandığı 07 TT 980 plakalı kamyon, virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Bu arada Erol Urhan’n (54) kullandığı 07 BYS 80 plakalı tur otobüsü, kamyonla çarpıştı. Kazada Rus uyruklu turistler Marina Nispostnaya (46), Galinatriskina Yasnipreyest (73) Larisa Karseva (63), Lyudmyla Khrystenko (65) yaralandı. Yaralılar 112 acil ambulansı ile Demre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ayakta tedavi edilen yaralılar başka bir otobüsle yola devam etti.

Turist yolcuları taşıyan otobüs şoförü Erol Urhan kaza anını şöyle anlattı: “Sabah erken saatlerde Antalya’dan Demre’ye gitmek için hareket ettik. Demre ilçesine 5 kilometre kala Dalyan Gölü’nün etrafında bir virajı dönerken Demre yönünden gelen domates yüklü kamyonun üzerindeki domates kasalarının şarampole doğru savrulduğunu gördüm. Kamyonla aramızdaki mesafenin 10-15 metre olduğunu fark ettim. Hemen direksiyonu şarampole kırdım. Ama yine de kurtaramadım.”

İLYAS ÖZDEMİR | ANTALYA – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]