Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

TİKA’nın desteği ile Ukrayna – Türk enformasyon sitesi faaliyete başladı

Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın (TİKA) desteğiyle, Ukrayna Enformasyon Kültür Merkezi 4 dilde site kurdu. Ukrayna- Türk Enformasyon portalı, Kırım Tatarcası, Türkçe, Ukraynaca ve Rusça olmak üzere dört dilde yayın hayatına başladı.

İnternet kullanıcılarının, sitemizdeki FAVARİ SAYFALAR köşesindeki www.uatr-info.gov.ua adresinden ulaşabileceği kaynakta, Kırım, Ukrayna ve Türkiye hakkında, kültür, tarih, coğrafya, turizm, eğitim ve din gibi alanlarda bilgi veriliyor.

28 Aralık 1996 yılında Ukrayna Başbakanlığı’nda kuruluşu resmen onaylanan Ukrayna Enformasyon Kültür Merkezi’nin sitesinde siyasi konulara yer verilmeyecek.

TİKA’nın desteği ile hayat bulan sitenin kuruluş amacının daha çok dikkatleri, Kırım’ın tarihi ve doğal güzelliklerine dikkat çekmek olarak açıklandı.

 

Yunus Erdoğdu – Kiev – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]