Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Şempanzeler eski diktatörlerini öldürüp kanını içti!

Musolini,  Saddam, Hitler, Kaddafi gibi liderlerini vahşice öldüren insanların bu davranışının da hayvani olduğu ortaya çıktı…

Senegal’in sıcak savanasında bir grup şempanzenin, eski iktidarını tekrar kazanmak isteyen diktatörlerini döverek öldürüp ve kanını içmesi gündeme geldi.

Bir zaman idarecisi olduğu topluluğu tarafından taşlarla ve sopalarla dövülerek öldürüldükten sonra yenen Afrika şempanzesi kurbanın adının Foudouko olduğu bildirildi.

Foudouko’nun ölümünden sonra şempanzeler onun cesedine saldırmaya, taş atmaya ve sopalarla vurarak kaburgalarını kırmaya devam etti. Hatta yeni liderlerinin yönetiminde sırayla kanını içtiler. Vampirane davranış ilk defa gözlemlendi.

ORGANİZE SALDIRI
Ölü olarak bulunan Foudouko’nun sağ ayağından ısırılmış olduğunu ve kanlar içinde yerde yattığını görüldü. Sırtında derin bir kesik ve yaralı bir anüsü vardı. Daha sonra kaburgalarının da kırık olduğu tespit edildi.

Kendi oğullarının da kısmen içinde olduğu saldırının organize olduğu düşünülüyor.

Olayın tanığı ve görüntüleri kayıt altına alan Jill D. Pruetz, “Bu çok çarpıcıydı. Onun ölü bedeninden en çok yiyen dişi, gruptaki en üst kıdemdeki iki şempanzenin annesiydi. Oğulları ise Foudouko’nun bedenine agresif olarak saldırmayan tek şempanzelerdi.”dedi.

UKRAYNA HABER


[VİDEO] Şempanzeler eski diktatörlerini öldürüp kanını içti!

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]