Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Poroşenko, Alman iş çevreleri ile bir araya geldi

Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, resmi Berlin ziyareti kapsamında çerçevesinde Alman iş çevrelerinin temsilcileri ile de bir araya geldi.

Poroşenko, Alman işadamlarına Ukrayna’da devam eden reformlar hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Poroşenko’nun gündemini; bankacılık sistemini, enerji sektöründe yapılan reformlar, yolsuzlukla mücadele, ülkenin makroekonomik durum ve yatırım iklimi oluşturdu.

Poroşenko burada, Ukrayna ile Avrupa Birliği (AB) arasındaki derin ve kapsamlı bir serbest ticaret anlaşmasının Kiev ile Berlin arasında işbirliğinin artırmasının yanı sıra umut verici fırsatlara yol açtığını söyledi.

Poroşenko ayrıca, Ukrayna ile Almanya arasındaki ikili ticaret ve yatırım işbirliğini güçlendirilmesi için güçlü bir siyasi irade varlığına dikkat çekti.

Toplantıya, önde gelen telekomünikasyon, inşaat, tarım şirketlerinin ve Alman bankalarının temsilcileri katıldı.

@erdogduy | YUNUS ERDOĞDU – [email protected]

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]