Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Başbakan Groysman: Yolsuzluk Ukrayna’nın ekonomisini yok ediyor

Ukrayna'da, yolsuzlukla mücadele devam ediyor.

Ukrayna Başbakanı Vladimir Groysman, ülksinde yolsuzluğun yıllardır ekonomik büyümenin imkanlarını yok ettiğini ifade etti.

Sosyal medyayı aktif kullanması ile bilinen Groysaman Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada: “Yıllardır yolsuzluk ekonomi büyümenin imkanlarını yok ediyordu. Şu anda işlerinin gerçek durumunu ve nelerin değişmesi gerektiğini hakkında söz etmeliyiz” dedi.

 

@erdogduy | YUNUS ERDOĞDU – [email protected]

UkraynaHaber.com WhatsApp ihbar hatti herkese açik… 

 

Ukrayna’nin ilk Türkçe haber sitesi UkraynaHaber.com’a, kolay yoldan ulasmak için, WhatsApp uygulamasini kullanabilirsiniz.

Son dönemde revaçta olan “Vatandas Gazeteciligi” kanallarindan birisi olan WhatsApp hattindan muhabirimiz Yunus Erdogdu’nun +38 063 665 65 25 (genellikle Ukrayna – Kiev) numarasindan ulasabilirsiniz.

WhatsApp’da direk olarak haber önerilerinizi, ihbarlarinizi ve düsüncelerinizi kolayca ulastirabilirsiniz.

Bunun için tek yapmaniz gereken karsilastiginiz olaylari ya da sikâyetçi oldugunuz konulari video veya fotograf olarak kaydedip +380 63 665 65 25 numarali WhatsApp Hattina yollamaniz yeterli.

Gönderdiginiz videolar ve fotograflar deneyimli muhabirimiz Yunus Erdogdu tarafindan degerlendirilip haberlestirilecektir.

Bize ulasmak için asagidaki yollardan herhangi birini seçebilirsiniz.

Telefon: +38 063 665 65 25 numarali WhatsApp Hatti ile

E-Posta: [email protected] adresi ile

Facebook: https://www.facebook.com/ukraynahaber

Twitter: https://twitter.com/ukraynahaber

Youtube:  https://www.youtube.com/user/ukraynahaber

Okur hattina sadece UkraynaHaber.com ile ilgili düsüncelerinizi degil, haber önerilerinizi de iletebilirsiniz. “Gönüllü muhabir” olmak isteyen herkese sayfalarimiz açik. Görüslerinizi, elestirilerinizi, çevrenizde gördügünüz, duydugunuz haberleri, çektiginiz fotograflari bize gönderin, degerlendirmeden sonra www.UkraynaHaber.com’da ve sosyal aglarda yayinlayalim.

WhatsApp hatti ile video ve fotograflarinizi en kolay yoldan eristirebilirsiniz.

+380636656525 Ukrayna Haber’de yayinlanmasini istediginiz görselleri de gönderebilirsiniz.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]