Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Manisa ile Kiev’in Bila Tserkva ilçesi kardeş oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ukrayna’nın Bila Tserkva Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzaladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Bila Tserkva Belediye Başkanı G. A. Dykyi tarafından imzalanan protokol, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy tarafından Ukrayna İzmir Fahri Konsolosu Çetin Güvercin’e teslim etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Ukrayna İzmir Fahri Konsolosu Çetin Güvercin’i ziyaret etti. Bir süredir Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Ukrayna’nın Bila Tserkva Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü için çalışmalar yürütüldüğünü belirten Aksoy, kardeş şehir protokolünün Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Bila Tserkva Belediye Başkanı G. A. Dykyi tarafından imzalandığını söyledi. Protokolü Güvercin’e teslim eden Aksoy, kardeş şehir anlaşmasının her iki ülke için de hayırlara vesile olmasını diledi.

BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR
Ukrayna İzmir Fahri Konsolosu Çetin Güvercin, Bila Tserkva Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesini kardeş şehir olarak ticaret, ekonomik, bilim ve teknik, kültür ilişkilerini geliştirmek üzere Bila Tserkva Belediye Başkanı Sayın G. A. Dykyi tarafından imzalanarak başlatılan protokol sürecinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından da imzalanarak yürürlüğe girdiğini belirtti.

Çetin Güvercin, “Bu protokolün gerçekleşmesi sırasında çalışmalarımıza yardımcı olan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy’a, Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Cihad Taysi’ye, Ukrayna İzmir Fahri Konsolosluğu Kültür ve Ticaret Masası Koordinatörü Gökmen Aykan’a, Bila Tserkva’da çalışmaları ile protokolün gerçekleşmesini sağlayan iki ülke arasındaki 2017 yılında gerçekleştirilecek birçok ekonomik, kültürel, turistik çalışmaları başlatacak bu kıymetli protokolü imzalayan Bila Tserkva Belediye Başkanı Sayın G. A. Dykyi ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’e teşekkürlerimi sunarım. 2017 yılında Manisa sanayi bölgesindeki firmalar başta olmak üzere gerçekleştireceğimiz Ukrayna ile Türkiye arasındaki ekonomik diyaloglarımıza bütün sanayicilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

@erdogduy | YUNUS ERDOĞDU – [email protected]

Manisa ile Kiev'in Bila Tserkva ilçesi kardeş oldu
Manisa ile Kiev'in Bila Tserkva ilçesi kardeş oldu

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]