Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Dinamo Kiev, Beşiktaş’ı ağlattı!

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Dinamo Kiev, Beşiktaş’a 6 gol atarak Türk takımlarına evinde yenilmezlik tahtını korudu.

Alınan bu farklı mağlubiyet sonrasında Şampiyonlar Ligi arenasına veda eden Beşiktaş, daha önce UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Ukrayna temsilcisi Metalist Harkiv’e deplasmanda 4-1 yenildiği maçı ve Dinamo Kiev’in, 1986/1987 sezonunda İzmir’de yine Beşiktaş’ı 5-0 yenmesini akıllara geldi.

Karşılaşmada 6 gol yiyen Beşiktaş’ın gözünün yaşına bakmayan Rebrov’un talebeleri, Ukraynalıların maç öncesi 5-0 beklentisinin de üstüne çıkmayı başardı. Ancak hakem kararı için, “İkinci golü şaibeli kararı ile hakem attı, Dinamo Kiev 5 gol attı sayılır.” yorumu yapıldı.

Dinamo Kiev’i, sahasında yenen ilk Türk takımı olma şansını kaybeden Beşiktaş, yoluna UEFA Avrupa kupasında devam edecek.

BEŞİKTAŞLI TARAFTAR KİEV’DE HUZURU BOZDU
Takımını Kiev’de yalnız bırakmayan Beşiktaş taraftarı fazla alkol tüketmelerinin neticesi olarak maç öncesinde çeşitlik tatsız olaylara karıştı.

Dinamo Kiev ile Beşiktaş karşılaşmasını yaklaşık 6 bin Beşiktaşlı taraftarın izlediği belirtildi.

@erdogduy | YUNUS ERDOĞDU – [email protected]

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]