Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev’de saldırıya uğrayan Türk hayati tehlikeyi atlattı

Ukrayna’nın başkenti Kiev’in merkezinde 9 Eylül’de, uğradığı saldırı sonucunda kalp krizi geçirerek komaya giren Rahmi Ozan Sicimali (32) isimli Türk vatandaşı hayati tehlikeyi atlattı.

Yaralı olarak kaldırıldığı hastanede peş peşe kalp krizi geçiren ve komaya giren Sicimali, Kiev Kalp Hastanesi’nde gerçekleşen başarılı bir ameliyat sonrasında hayata tutundu. Hastane odasında Cihan Haber Ajansı (Cihan) aracılığıyla Ozan Sicimali kendisine dua eden herkese; “Allah razı olsun. Sağ olsunlar, yaşıyoruz.” mesajı gönderdi.

Halihazırda Kiev Kalp Hastanesi’nde tedavisi devam eden Sicimali’nin iyileşmesinin çok hızlı devam ettiği belirtildi. Hasta yakınları Sicimali’nin, 2 Ekim’de taburcu edilebileceğini ifade etti.

Türkiye’den gelen anne-babası ve yakınlarıysa hastane kapısında bekleyişlerini sürdürüyor. Günlerdir hastanede bekleyişini sürdüren Ozan’ın babası Destan Sicimali; “Cehennem ile cenneti bir arada yaşıyoruz, ayırt edemiyoruz. Konuşacak kelime bile bulamıyorum. Allah kimselere bela, zarar vermesin, kimseye yaşatmasın böyle sıkıntılar. Bizim için dua eden kalbi bizimle olan herkese binlerce defa teşekkür ediyorum.” dedi.

Destan Sicimali; hastaneyi düzenli ziyaret ederek yardımcı olan büyükelçilik mensuplarına ve tedavi sürecinde ilaç yardımında bulunan Türk işadamlarına teşekkür etti.

SALDIRAN KİŞİLER YAKALANDI
İki Türk’ü darp ettikten sonra eşyalarıyla kayıplara karışan şahıs polis baskınında evinde Ozan Sicimali’ye ait eşyalarla birlikte yakalanmıştı.

Ukraynalı ile evli, Sicimali’nin avukat kayın babası İgor İvanovskiy ise şahıslar hakkında tutuklanma talebiyle dava açmıştı. Davanın 2 ay içerisinde neticelenmesini bekleniyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]