Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Takvim’in sabahki ‘ses kayıtları merkezi’ yalanı öğleni bulmadı

Havuz medyasının bir haberi daha yalan çıktı. Takvim gazetesinde yayınlanan; “İşte illegal ses kayıtlarını yükleyen isimler” başlıklı haberde internete sızan kayıtların Pensilvanya merkezli Signal Telecom tarafından paylaşıldığı iddia edilmişti. Ancak sözkonusu şirketin bir internet servis sağlayıcısı (ISS) olmadığı olmadığı ve ses kayıtlarını servis etmesinin teknik olarak mümkün olmadığı anlaşıldı.

İftiralarla ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Signal Telecom ortaklarından Sadrettin Altınok, şirketi ve kendisi hakkında yapılan haberin tamamen uydurma olduğunu duyurdu. Şirket olarak 2004 yılından bu yana uzak mesafe telefon hizmetleri verdiklerini söyleyen Altınok bir internet sağlayıcısı olmadıklarını açıkladı.

Signal Telecom’un kendi internet hizmetlerini dahi ABD’de 3. parti bir servis sağlayıcıdan aldıklarının hatırlatan Altınok “İddia edildiği gibi ses kayıtlarını servis etmesi teknik olarak da mümkün değil. Faaliyetlerim tamamen yasalar çerçevesinde açık ve şeffaftır. Kesinlikle şeffaf olan şirket faaliyetlerime çamur atarak hakkımda gizem ve şüphe oluşturulmaya çalışılması ilkeli habercilik anlayışına uymamaktadır.” dedi.

Altınok asılsız haberlerin devamı halinde ilgili yayın organlarını mahkemeye vereceğini ve her türlü yasal hakkını kullanacağını ifade etti.
ORHAN AKKURT | NEW YORK – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]