Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da 21 kişinin ölümüne sebep sahte votka üreticisi yakalandı

Ukrayna’nın Harkiv Bölgesi‘nde ürettiği sahte alkolle 21 kişinin ölümüne, 74 kişinin de zehirlenmesine neden olan 7 kişi yakalandı.

Devlet Mali Hizmetler başkan yardımcısı Sergey Belan yaptığı açıklamada, “Aralıksız 5 gün boyunca çalıştık. Operasyonda Harkiv Bölgesi’nin yaklaşık 100 vergi polisi, Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) özel ‘Alfa’ kuvvetleri, bölge savcılığı, kitle zehirlenmelerine ve ölüme yol açan kişiyi yakalamak için operasyon yürüttük. Yapılan çalışmalar sonucunda zanlı şahıs ve suç ortakları gözaltına alındı. Operasyon neticesinde alkol üretiminde kullanılan 4 ton endüstriyel ispirto ve ekipmanlar ele geçirdi.” dedi.

Yapılan açıklamada sadece sahte alkol üretimi değil satışı ile de mücadele ettikleri belirtildi.

Yakalanan şahıslar içerisinde üretim organize eden kişilerin yanı sıra sahte içkiyi satan mağaza sahipleri de bulunuyor.

@erdogduy | YUNUS ERDOĞDU – [email protected]

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]